La nova forma de tenir cotxe!
1. Presentació
2. Els nostres valors
3. Avantatges que oferim
4. Com funciona?
5. Entitats col·laboradores

Com funciona el carsharing?

En primer lloc, cal que empleneu la sol·licitud d’alta a través de la pàgina web o bé a través del telèfon de la Central de Serveis (93 112 99 99) en horari d’oficina.

Un cop hàgiu signat el contracte amb Catalunya CarSharing, rebreu a casa una targeta electrònica amb el vostre número CCSh i el vostre codi PIN.

A partir d’aquest moment ja podeu realitzar les reserves dels vehicles CCSh a través d’Internet o de la Central de Serveis, escollint el vehicle que vulgueu, l’aparcament on us va bé recollir-lo i l’estona que el necessiteu.

Un cop a l’aparcament, identificareu el vehicle perquè estarà en una de les places senyalitzades com a places de Catalunya Carsharing. Recordeu! Tots els vehicles de la flota són de color vermell i tenen un número d’identificació als vidres laterals del darrere.

 

Els cotxes s’obren mitjançant un modern sistema informàtic, tot passant la targeta client per l’adhesiu que hi ha al vidre davanter. L’ordinador del cotxe reconeix la vostra reserva i les portes es desbloquen, de manera que podeu accedir a l’interior i engegar el vehicle amb les claus que trobareu a la guantera.

Així de senzill!

Un cop iniciat el trajecte, si voleu allargar-ne la durada podreu fer-ho a través del mateix ordinador, sempre que no hi hagi cap reserva posterior feta per algun altre client. Si necessiteu omplir el dipòsit, no caldrà que poseu diners de la vostra butxaca! A la ranura lateral de l’ordinador de bord trobareu una targeta carburant a nom de Catalunya CarSharing que podreu fer servir en qualsevol benzinera identificada amb el distintiu de l’empresa emissora i que haureu de tornar a posar al seu lloc un cop hàgiu acabat.

 
  © 2004 Catalunya Carsharing
Web optimitzada per a Internet Explorer 5 o superior a una resolució de 800x600.