La nova forma de tenir cotxe!
1. Modalitats de client
2. Vehicles
3. L’ordinador de bord
4. Aparcaments
5. Tarifes
6. Recàrrecs especials
7. Reducció de responsabilitat

L’ordinador de bord

 

Reservar

Els vehicles CCSh es poden reservar les 24 hores del dia i els set dies de la setmana per Internet, o bé per telèfon a la Central de Serveis en horari d’oficina, anticipadament o bé al darrer moment.

Reserva per Internet:

www.catalunyacarsharing.com - Fes la teva reserva!
Sense cap tipus de cost.

Reserva a través de la Central de Serveis (en horari d’oficina):
Tel: 93 112 99 99
Càrrec per reserva.

Modificació de reserva a través de l’ordinador de bord:
Càrrec per les modificacions de la reserva.

Final de reserva anticipada sense cap tipus de cost.

Funcions de l’ordinador

Identificació amb la targeta client CCSh.

Inici del trajecte. Poseu la vostra targeta client CCSh davant el sensor del parabrisa (adhesiu de color vermell) fins que les portes es desbloquin. Entreu al vehicle i agafeu la clau del contacte que és a la guantera (excepte en alguns models de vehicles que s’engeguen prement un botó d’arrencada/aturada que és al quadre de comandaments).

Interrupció del trajecte. Quan us atureu i baixeu del vehicle, agafeu la clau del contacte i la vostra targeta client CCSh. Tanqueu el vehicle amb la targeta, posant-la davant el sensor. Quan vulgueu continuar el trajecte, poseu novament la targeta client CCSh davant el sensor fins que l’ordinador de bord confirmi de nou l’accés al vehicle i desbloqui les portes.

Al final del trajecte. Atureu el motor amb la clau de contacte i deixeu la clau a la guantera (excepte vehicles amb botó d’engegada/aturada, que no tenen clau de contacte). Quan hàgiu sortit del vehicle, assegureu-vos que totes les portes són tancades, inclosa la del maleter, poseu la vostra targeta client CCSh davant el sensor del parabrisa i les portes es blocaran automàticament. Com a mesura de precaució controleu si us plau que totes les portes hagin quedat ben tancades i blocades.

Omplir el dipòsit. La targeta carburant és a l’ordinador de bord, inserida a la ranura a l’esquerra de la pantalla, i es treu del seu lloc estirant-la cap a l’esquerra. Quan agafeu la targeta carburant (sempre amb el motor aturat) apareixerà un missatge a la pantalla de l’ordinador recordant-vos que, un cop utilitzada la targeta per pagar el carburant, cal tornar a posar-la al mateix lloc. En cas que no ho feu, apareixerà un avís a la pantalla de l’ordinador quan torneu a engegar el vehicle.

Represa del trajecte després d’haver aturat el vehicle!
Si heu aturat el vehicle sense haver bloquejat les portes, tant si us heu quedat dins el vehicle com si heu sortit fora, el bloqueig automàtic s’activa al cap d’una estona per raons de seguretat. Per a poder tornar a engegar el vehicle, poseu la vostra targeta client CCSh al sensor del parabrisa, ja sigui des de l’exterior, o des de l’interior, fins que l’ordinador confirmi que el vehicle és a punt per a ser engegat novament.

Ús de les tecles:
- Tecles numèriques: Per a introduir el vostre codi PIN i la resta de dades numèriques que siguin necessàries, utilitzeu les tecles numèriques. Per a les hores, introduïu sempre números de quatre xifres, utilitzant el sistema 24 hores (exemple: 7h 30 min del matí seria 07:30, i les 7h 30 min del vespre seria 19:30; els punts entremig de les hores i els minuts els posa directament l’ordinador). Per a les dates, introduïu sempre números de sis xifres (exemple: el 9 de març de 2004 seria 09.03.04; el punt entre el mes, el dia i l’any el posa directament l’ordinador).

- Tecles de funció: (les de l’extrem inferior esquerre de l’ordinador): A la pantalla de l’ordinador apareix en cada moment la funció que té cada una d’aquestes tecles, que varia segons s’estigui fent una operació o una altra.

- Tecla display: Desplega el teclat de l’ordinador.

- Tecla telèfon: Us comunica directament amb la Central de Serveis. Si esteu circulant amb el vehicle, desplega automàticament el teclat de l’ordinador.

- Tecla mirall: Regula la inclinació del retrovisor per tal d’evitar ser enlluernats amb els llums del cotxe del darrere.

Augment o reducció de la durada de la reserva
Res + / Res -

- Premeu la tecla sota el text Res + / Res – (a l’extrem inferior esquerre de l’ordinador) per allargar o bé escurçar la vostra reserva inicial.

- Introduïu el codi PIN: Un cop introduït, cal prémer la tecla sota el text acceptar .

- Damunt les tecles de funció de l’ordinador apareixeran els següents signes i textos:

< per a moure el cursor cap a l’esquerra, en cas que calgui corregir alguna de les dades introduïdes.

> per a moure el cursor cap a la dreta. aturar per a cancel·lar l’operació; enter per a acceptar les dades introduïdes.

- Introduïu la data i l’hora: (data: dd.mm.aa; hora: hh:mm) utilitzant el teclat numèric. Tant per a allargar com per a escurçar la reserva, cal introduir la nova data i hora desitjada.

- En prémer enter ens demana la confirmació; en aquest moment podem aturar l’operació, o bé confirmar-la OK .

- En prémer OK l’ordinador inicia la transmissió de les dades, indicant-nos al final

Canvi confirmat .

Finalització anticipada de la reserva
Per a finalitzar amb anticipació la reserva en curs. És possible només si ha transcorregut una hora des de l’inici de la reserva.

- Premeu la tecla sota el text Final / Res.

- Introduïu el codi PIN i premeu la tecla sota el text acceptar.

- En prémer acceptar ens demana la confirmació; en aquest moment podem aturar l’operació, o bé confirmar-la
OK .

  © 2004 Catalunya Carsharing
Web optimitzada per a Internet Explorer 5 o superior a una resolució de 800x600.