La nova forma de tenir cotxe!
1. Presentació
2. Els nostres valors
3. Avantatges que oferim
4. Com funciona?
5. Entitats col·laboradores

Presentació

Catalunya Carsharing S.A. (CCSh) és una empresa participada per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, l’Associació per a la Promoció del Transport Públic, Transports Metropolitans de Barcelona, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Barcelona Serveis Municipals, l’Institut Català d’Energia i Applus.

El nostre objectiu és introduir a Catalunya aquest nou sistema de transport, que està funcionant des de fa anys a altres països d’Europa (França, Itàlia, Bèlgica, Suïssa, Àustria, Alemanya, Holanda, Regne Unit, Suècia...) i a Estats Units i el Canadà.

El carsharing és la nova forma de tenir cotxe, un concepte modern de mobilitat que promou l’ús racional dels mitjans de transport i que ofereix la possibilitat d’utilitzar un vehicle quan es necessita, sense haver de ser-ne el propietari. En definitiva, és un sistema mitjançant el qual es redueixen els costos individuals i socials de la mobilitat.

La racionalització de l’ús dels mitjans de transport afavoreix la reducció del trànsit de vehicles privats, un major aprofitament del transport públic i la substitució de viatges motoritzats per a desplaçaments a peu o en bicicleta. Per a cada tipus de desplaçament cal utilitzar el sistema de transport més convenient.

Tota persona que faci menys de 15.000 km/any és públic objectiu del carsharing, ja que aquesta és la delimitació establerta a partir de la qual surt més a compte comprar i mantenir un vehicle privat que conduir amb Catalunya CarSharing.

  © 2004 Catalunya Carsharing
Web optimitzada per a Internet Explorer 5 o superior a una resolució de 800x600.